ADE Green kondigt volledig conferentieprogramma aan


ADE Green heeft het volledige programma bekendgemaakt. De conferentie vindt plaats op vrijdag 20 oktober in Felix Meritis, Amsterdam.

In de afgelopen jaren is de subconferentie een belangrijk onderdeel geworden van het Amsterdam Dance Event (ADE). ADE Green draagt niet alleen bij aan een groter milieubewustzijn in de muziekscene, de conferentie agendeert onderwerpen voor evenementen en festivals, en stimuleert nieuwe initiatieven in de elektronische muziekindustrie.

Nieuw in het programma van dit jaar zijn de zogenoemde ‘short-cut’ programma’s, waaronder korte keynotes en presentaties, evenals een exclusieve sessie met virtual reality die bezoekers al in het begin van de conferentiedag uitdaagt om te reflecteren en te herdenken.

Bij de conferentie van dit jaar staan onderwerpen zoals circulaire en klimaatneutrale evenementen, hernieuwbare energie, CO2-compensatie, sociale veiligheid in clubs en festivals, creatieve klimaatcommunicatie, impactinnovatie en ontwerp van bamboepodia centraal. Sprekers zoals Laidback Luke, Jayda G, Juba en Artur Mendes (Boom Festival) zullen open gesprekken leiden over mentale gezondheid, regeneratief leiderschap en het aanpakken van de klimaatcrisis als kunstenaars en creatieven.

Gerenommeerde sprekers uit verschillende delen van de wereld, onder wie Mac Macartney, Dr. John E. Fernandez, Ella Saltmarshe en Brian Fitzgerald, zullen tijdens de conferentie hun expertise delen. Deelnemers zijn onder andere professionals uit de muziekindustrie, experts op het gebied van evenementduurzaamheid, impactondernemers en artiesten.

Het bericht ADE Green kondigt volledig conferentieprogramma aan verscheen eerst op Entertainment Business.Bron weergeven