Advocatuur centraal in september-editie EB


De wereld verandert snel en techniek maakt dat wet- en regelgeving soms achter de feiten aanrennen. Dit geldt helemaal in de entertainmentwereld, waar een fenomeen als AI een jaar geleden nog nauwelijks in the picture was.

Over enkele jaren zullen er ongetwijfeld weer nieuwe technieken zijn die hun impact op de wereld van muziek, film, game of ander entertainment hebben, al blijven tegelijk ook meer traditionele zaken spelen. De achterliggende gedachte blijft veelal hetzelfde. Welk deel van een (creatief) werk is nu precies van wie? Wat zijn de ontwikkelingen in de advocatuur en welke trends signaleren zij in het entertainmentlandschap? Die vraag wordt door vooraanstaande kantoren beantwoord in deze special.

Ook jouw verhaal kwijt over advocatuur? Reserveer dan nu voor deze editie van EB! Reserveren is mogelijk tot en met maandag 21 augustus. Verder vind je in deze september-editie specials rond Games, Buma NL en Kids Special. Meer informatie vind je hier.

Deadlines deelname septembernummer EB

Reserveringsdeadline 21 augustus 2023
Aanleverdeadline 29 augustus 2023
Verschijningsdatum 14 september 2023

 

Deelname kan op redactionele basis, met een advertentiepagina of combinatie van beide. In geval van redactionele deelname, wordt je artikel in samenspraak met onze redactie opgetekend aan de hand van een telefonisch of online interview.

Zie voor alle mogelijkheden, tarieven en onderwerpen, onze Infoscheet 2023, de Tariefkaart 2023 of de Jaarkalender 2023.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem uiterlijk 10 juli contact op met Mitchel of Tarik via sales@entertainmentbusiness.nl of onderstaande gegevens. Vragen of input voor de redactie? Stuur deze gerust naar redactie@entertainmentbusiness.nl

Het bericht Advocatuur centraal in september-editie EB verscheen eerst op Entertainment Business.Bron weergeven