Burgerweeshuis organiseert voor vijfde keer Met Andere Woorden


Op 18 november wordt voor de vijfde keer het muziek- en taalfestival Met Andere Woorden georganiseerd. Het event is tot stand gekomen door een multidisciplinaire samenwerking tussen Poppodium Burgerweeshuis, taalcollectief Eigenzinnig en Productiehuis BRUT.

Het programma van Met Andere Woorden bestaat uit jonge muzikanten, producers, dichters en spoken word-artiesten. De line-up bestaat uit FAVST, Robin Bleeker, Misprint, Talkpoeder en het poëziepodium Eigenzinnig. De organisatie verwacht creatievelingen met ‘een grote liefde voor taal, eigengereid en geen blad voor de mond, van diepe bekentenissen tot kritische beschouwingen’.

De artiesten van Met Andere Woorden komen allemaal uit het Oosten en variëren in genres van beats (FAVST) piano (Robin Bleeker), indiepop (Misprint) tot performance (Talkpoeder). Ook wordt de NEW (Nieuwe Elektronische Waar) producer Rogier Spaan aan een van de schrijvers van de Wintertuin gekoppeld. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Deventer.

Het bericht Burgerweeshuis organiseert voor vijfde keer Met Andere Woorden verscheen eerst op Entertainment Business.Bron weergeven