Concertfilm Beyoncé ook te zien in Nederlandse bioscoop


Na het succes van Taylor Swift the Era’s Tour kunnen Nederlandse bioscoopgangers dit jaar opnieuw een liveconcert op het grote scherm beleven. Renaissance: a Film by Beyoncé is vanaf december te zien. 

De concertfilm van Beyonce gaat op 1 december in première en zal twee weken te zien zijn in bioscopen van Pathé, Kinepolis en Vue. Renaissance: a Film by Beyoncé is in september opgenomen tijdens haar optreden in Houston en toont onder andere de hoogtepunten van het concert. 

Eerde had de Nederlandse bioscooprelease van Taylor Swift’s The Era’s Tour erg succesvol. Deze concertregistratie was vier weekenden te zien in de Nederlandse bioscoop. Vandaag worden de box office-cijfers van de afgelopen dagen bekendgemaakt en alles wijst erop dat de film de miljoen euro grens aan recette heeft doorbreken.
{“@context”:”http://schema.org/”,”@id”:”https://www.entertainmentbusiness.nl/muziek/concertfilm-beyonce-ook-te-zien-in-nederlandse-bioscoop/#arve-youtube-aqjpzq3uyxq6553b55e87ede541219799″,”type”:”VideoObject”,”embedURL”:”https://www.youtube-nocookie.com/embed/AqjPzq3uYXQ?feature=oembed&iv_load_policy=3&modestbranding=1&rel=0&autohide=1&playsinline=0&autoplay=0″}

Het bericht Concertfilm Beyoncé ook te zien in Nederlandse bioscoop verscheen eerst op Entertainment Business.Bron weergeven