Eerste trailer nieuwe Grand Theft Auto aangekondigd


Vorige week werd bekend dat Rockstar Games de trailer van het nieuwe deel in de GTA-serie begin december lanceert. Hoewel er nog geen verdere details zijn, is er al wel een Spotify-Playlist rondom de succesvolle gamereeks uitgebracht.

Grand Theft Auto is binnen de game-industrie een van de meest populaire en succesvolle franchises. Wereldwijd zijn de games goed voor een omzet van acht miljard dollar. Het was vorige week dan ook groot nieuws toen bekend werd dat ontwikkelaar Rockstar Games begin december een nieuwe trailer zal onthullen.

Het meest recente deel Grand Theft Auto V verscheen in 17 september 2013. Sindsdien is de game in verschillende nieuwe configuraties en met online-uitbreidingen meerder keren opnieuw in de markt gezet. Volgens uitgever Take Two Interactive zal de nieuwe GTA tussen april 2024 en maart 2025 verschijnen.

Om alvast enige buzz te creëren, is er een Spotify-playlist gemaakt rondom de serie. Spotify-abonnees krijgen op basis van hun luistergedrag een gepersonaliseerde versie van de playlist Grand Theft Auto Radio voorgeschoteld.

Het bericht Eerste trailer nieuwe Grand Theft Auto aangekondigd verscheen eerst op Entertainment Business.Bron weergeven