Eva Rongen nieuwe director sales en partnerships Milstreet Films


Sinds begin deze maand is het managementteam van Millstreet films versterkt met Eva Rongen. Zij is verantwoordelijk voor de verkoop en financiering van producties.

Eva Rongen was eerder als marketingmanager werkzaam bij Millstreet. Twee jaar geleden maakte ze de stap om aan distributiezijde bij WW Entertainment als marketing- en communicatiemanager aan de slag te gaan. Rongen rapporteert aan Rachel van Bommel, producent en CEO van het bedrijf.

Van Bommel: ‘Eva is een waardevolle aanvulling aan ons team. Zij combineert haar liefde voor film en drama met commerciële ervaring en deskundigheid en een leergierigheid, die ons in staat stelt om te groeien en te bouwen aan nieuwe producties.’

Millstreet Films is bekend van speelfilms en dramaseries als Soof, Anne+, Faithfully Yours en Alles op Tafel. Het bedrijf is op dit moment bezig met de opnames van de internationale dramaserie Máxima.

Het bericht Eva Rongen nieuwe director sales en partnerships Milstreet Films verscheen eerst op Entertainment Business.Bron weergeven