Frans Bauer en Karsu nieuwe namen voor Holland Zingt Hazes


Volgend jaar, op 8 en 9 maart, staat Frans Bauer, voor de eerste keer, op het podium van Holland Zingt Hazes. Karsu trad eerder dit jaar op tijdens Holland Zingt Hazes en is ook in 2024 van de partij. 

De producent van het jaarlijkse concert Holland Zingt Hazes; MediaLane, heeft twee nieuwe namen voor de editie van volgend jaar bekend gemaakt. Frans Bauer en Karsu zijn naast de eerder aangekondigde Jeroen van der Boom, André Hazes, Douwe Bob, Wolter Kroes, Samantha Steenwijk en Jamai te zien in Ziggo Dome.

Frans Bauer: ‘Ik vind het geweldig dat ik bij Holland Zingt Hazes mag optreden. Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik hier graag aan mee wil doen. André was een volkszanger pur sang. Hij kon het levenslied als geen ander vertolken. Ik heb de eer gehad hem te mogen kennen en heb zelfs met hem gezongen. Dat ik straks zijn nummers mag zingen op het grootste Hazes-podium van Nederland, vind ik een groot voorrecht.’

Karsu: ‘Ik ben heel blij dat ik opnieuw gevraagd ben. Ik ben groot fan van André Hazes en ik verheug me op de nummers die ik volgend jaar in de Ziggo Dome bij Holland Zingt Hazes mag zingen.’ 

Het bericht Frans Bauer en Karsu nieuwe namen voor Holland Zingt Hazes verscheen eerst op Entertainment Business.Bron weergeven