Popronde en Superkracht geven talent een podium in Week van de Toegankelijkheid


Popronde en Superkracht stappen tijdens de Week Van De Toegankelijkheid samen in de tourbus. Tijdens Popronde Den Bosch (6 oktober) en Popronde Haarlem (7 oktober) is het team van Superkracht aanwezig om Popronde te ondersteunen bij allerlei productionele, technische en promotionele werkzaamheden die komen kijken bij het organiseren van het festival.

Popronde is een landelijk reizend festival dat ieder najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in meer dan veertig steden door het hele land. In elke stad treden de geprogrammeerde acts die avond/dag op, verspreid over tientallen uiteenlopende podia.

Superkracht ontwikkelt de talenten van jongeren met een licht verstandelijke beperking en maakt dit talent zichtbaar in de culturele sector. Ze werken met een tal van evenementen, festivals, poppodia en theaters, zoals het Nederlands Film Festival, Le Guess Who?, Sencity Festival, Sniester, De Helling en het Zuiderparktheater. Samen maken zij ruimte voor de kwaliteiten en inspirerende karakters van team Superkracht. Popronde en Superkracht werken al jaren samen tijdens Popronde Den Haag, de stad waar Superkracht is opgericht. Inmiddels zijn ze uitgebreid naar Utrecht en zullen vele steden volgen.

Popronde en Superkracht bieden op eigen wijze een podium voor een nieuwe generatie talent. Met de samenwerking willen Superkracht en Popronde laten zien dat we allemaal meer op elkaar lijken dan we denken en dat verschillen juist inspireren. “Het doel van Popronde is talent de ruimte geven om zich te ontwikkelen,” aldus hoofd marketing Chris Moorman. “Dat geldt voor alle muzikanten die we een podium bieden, voor de lokale coördinatoren die hun eerste stappen in de muzieksector zetten, en we zijn blij dat we ook de talenten van Superkracht aan onze teams in Den Bosch en Haarlem mogen toevoegen. Ik weet zeker dat beide teams veel van elkaar leren en dat het een ontzettend leuk weekend wordt!”

Het bericht Popronde en Superkracht geven talent een podium in Week van de Toegankelijkheid verscheen eerst op Entertainment Business.Bron weergeven