Programma Haarlem Vinyl Festival compleet


In het weekend van 29 september t/m 1 oktober viert Haarlem drie dagen en nachten de vinylcultuur in PHIL, Patronaat en 25 andere podia en locaties in de binnenstad. Het festival heeft het programma nu compleet gemaakt.

Met de toevoeging van onder meer A Spiral Walk, Coco Maria, Colleen ‘Cosmo’ Murphy, Spinvis, Vulkano, Yorick van Norden, Wilfried de Jong en Zwarte Liefde is het programma van de eerste editie van het Haarlem Vinyl Festival compleet. Tijdens het festival zullen meer dan 100 artiesten en sprekers hun opwachting maken, verspreid over meer dan 25 locaties. De organisatie verwacht in totaal minimaal 15.000 bezoekers te verwelkomen tijdens het eerste meerdaagse vinylfestival ter wereld. Naast de 150 optredens is er een vinyl cultuurprogramma met tientallen lezingen en interviews, luister- en expertsessies, live podcasts, exposities en documentaires en een vinylmarkt op zaterdag en zondag die gratis toegankelijk is.

Voor de naar schatting 300 professionele bezoekers is er extra reden om de laatste week van september naar Haarlem te komen. De PHIL, de centrale festival hang-out van het Haarlem Vinyl Festival, is op donderdag 28 september en vrijdag 29 september ook de locatie voor de eerste Nederlandse editie van de toonaangevende Making Vinyl conferentie, waarbij alle laatste inzichten over de vinylindustrie worden gedeeld.

Het bericht Programma Haarlem Vinyl Festival compleet verscheen eerst op Entertainment Business.Bron weergeven