Samenwerking Pathé en Transavia


Vanaf dinsdag 14 november kunnen Transavia-reizigers die vertrekken en terugkeren vanaf Rotterdam The Hague Airport op hun eigen device kijken naar een door Pathé samengesteld filmaanbod. Het gaat om een pilot voor een periode van enkele maanden.

Gedurende de pilot kunnen Transavia reizigers een speciaal samengesteld filmaanbod van Pathé Thuis bekijken via hun eigen device, zoals laptop, tablet of mobiele telefoon. Films zijn voor een bedrag van €2,99 te bekijken. De pilot richt zich op enkele vliegtuigen die dit najaar vertrekken en terugkeren vanaf Rotterdam The Hague Airport.

Het aanbod bestaat uit nieuwe als films als Barbie, The Flash en The Meg 2: The Trench, aangevuld met grote titels als Bon Bini Holland 3 en Black Adam.

Jacques Hoendervangers, Algemeen Directeur Pathé: “We zijn verheugd om samen met Transavia deze bijzondere pilot te lanceren. Pathé en Transavia zijn beide merken die comfort en service hoog in het vaandel hebben staan. Bij Pathé geloven we in het bieden van ultieme filmervaringen, of dat nu in onze theaters is of thuis met Pathé Thuis. Met deze samenwerking zetten we een nieuwe stap om filmliefhebbers ook tijdens hun reis te laten genieten van de nieuwste films. We kijken ernaar uit om de reiservaring van Transavia klanten nog completer te maken en hen te voorzien van de beste films, waar ze zich ook bevinden.”

Het bericht Samenwerking Pathé en Transavia verscheen eerst op Entertainment Business.Bron weergeven