South of Heaven Open Air uitgesteld tot 2025


In augustus werd het nieuwe festival South of Heaven Open Air aangekondigd. Vorige week is bekend geworden dat de eerste editie uitgesteld is tot 2025. Er is geen zekerheid over het verkrijgen van vergunningen.

Oorspronkelijk zou op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2024 in Maastricht de eerste editie van South of Heaven Open Air georganiseerd worden. Het nieuwe event kwam uit de koker van TIRR Music Agency, Muziekgieterij Maastricht en Doomstar Bookings en zou zo’n 20 bands uit het zogeheten ‘heavy genre’ omvatten. Inmiddels is bekend dat de eerste editie van het festival doorgeschoven wordt naar 2025.

Naast het feit dat de organisatoren het niet voor elkaar kregen de twee beoogde headliners vast te leggen, waren de vergunningen voor South of Heaven Open Air nog niet rond. De gemeente Maastricht zou hebben aangegeven dat het geen zekerheid kon geven of er daadwerkelijk een vergunning voor de 2024-editie van het festival zou komen. Dit alles heeft de drie organisatoren doen besluiten om het festival door te schuiven naar 2025.

Het bericht South of Heaven Open Air uitgesteld tot 2025 verscheen eerst op Entertainment Business.Bron weergeven