Zwarte Cross breidt uit met extra festivaldag


Festival Zwarte Cross krijgt er een extra festivaldag bij. Volgend jaar gaat ook op de donderdag, de dag waarop traditiegetrouw de campingbezoekers arriveren, het festivalterrein open.

De organisatie achter Zwarte Cross: Alles Komt Goed, laat weten dat het meer mensen ‘de kans wil bieden om mee te genieten van het festival’, ‘Meer zielen, meer vreugd, meer feest, meer Zwarte Cross. Qua ruimte is er op dit moment echter weinig mogelijkheid om het terrein groter te maken. Daarom gaan we komend jaar het programma en daarmee het aantal bezoekers op de donderdag uitbreiden.’

Alles Komt Goed benadrukt dat de extra dag ‘een echte en royaal gevulde festivaldag met stunts, muziek en theater’ wordt.

De uitbreiding heeft volgens de organisatie als positief effect dat de ticketprijzen relatief laag kunnen blijven. De kaarten voor de Zwarte Cross-donderdag zijn met 37,50 euro een tientje goedkoper dan de kaarten voor de andere dagen. Deze worden verkocht voor 47,50 euro per dag.

De kaartverkoop voor Zwarte Cross 2024 begint op 18 november. Vanaf 4 november kunnen deelnemers aan de crossklassen zich inschrijven en op 11 november start de kaartverkoop voor leden van Harder!, de fanclub van de Zwarte Cross.

Het festival vindt plaats van 18 tot en met 21 juli 2024.

Het bericht Zwarte Cross breidt uit met extra festivaldag verscheen eerst op Entertainment Business.Bron weergeven